Exerciții pentru stomac

Visezi la un stomac perfect plat? O burtă plată și musculară este considerată astăzi un organism ideal. Dieta și stilul de viață sănătos sunt la modă. Mass-media creează stele cu o figură subțire, care își arată mândria burtă instruită. De fiecare dată când sunt create noi programe de fitness, există o mulțime de ei pe internet pentru a alege de la. Toată lumea are o greutate corporală diferită și alte calorii arde, deci cel mai bun program de exerciții va fi aranjat de un antrenor personal. Totuși, în acest articol, voi da exemple de exerciții pentru un stomac plat.

Cele mai populare sunt exercițiile musculare oblice abdominale, stomacul și slănina inferioară.

Amintiți-vă că exercițiile diverse oferă cele mai bune rezultate.

La început, cele mai banale exerciții:

– Squats, făcute în mod corespunzător, stau cu picioarele separate la lățimea umărului, efect bun asupra slăbicirii coapsei și feselor

– Tummy, bine făcut, stați pe spate, odihniți-vă capul pe mâini, îndoiți picioarele în genunchi (odihniți-vă picioarele pe podea). Faceți un tors înalt, ridicând partea superioară a corpului cu mușchii abdominali, cu bărbia îndreptată în sus. O sută de repetări pe zi și pregătirea eficientă a stomacului.

Exercițiile următoare:

– Arcul, stați pe podea pe stomac, îndoiți picioarele în genunchi, pentru a vă putea prinde gleznele cu mâinile. Poziționați arcul prin ridicarea coapsei și pieptului cât mai înalt, păstrând încă gleznele. După ridicare, opriți-vă pentru câteva secunde și reveniți la poziția inițială.

– Ridicați picioarele în crestă, luați ambele mâini cu brațele îndreptate și ridicați lent genunchii în genunchi, încercând să le atingeți cu pieptul și să reveniți la poziția de plecare. Aceasta este una dintre exercițiile abdominale foarte eficiente.

– Ridicați coapsele, locul în poziția de recuperare, presupunând piciorul pe care le au la partea de sus, înainte de a doua picior, face țese, mâna spre pământ trebuie să fie îndoit la înălțimea umărului și în orice astfel de poziție ridicați pelvis în sus și atât de puține repetiții, una și cealaltă parte. Acest exercițiu arde foarte bine laturile, este suficient să le facem intens.

– Torsul cu spatele torsionului se află pe spate, traversează-ți brațele în spatele capului, ridică-ți umărul și apoi întoarce-l spre stânga.

– Atragerea genunchilor la colivie, picioarele se îndoaie în genunchi la un unghi de 90 de grade și se pun picioarele pe pământ. Înclinați-vă ușor și sprijiniți-vă cu mâinile de pe sol, plasându-vă mâinile în spatele feselor. Din această poziție ridicați picioarele la sol și trageți genunchii spre piept. Simultan se apropie ușor de trunchiul. Acesta este momentul celui mai puternic tensiune din abdomen. Apoi reveniți la poziția de plecare. Încercați să faceți acest exercițiu destul de dinamic, amintindu-vă de tensiunea abdomenului. Exercitarea efectua 45 de secunde, un moment de odihnă și el este nou la fel.

– Strângerea mușchii stomacului, restul coatele pe podea, îndreptați picioarele, picioarele vor lasa latimea soldurilor, tensionate tot corpul și mențineți pe această poziție cât mai mult posibil. Acest exercițiu susține slăbirea abdomenului și a coapsei.

– Exercițiu cu mingea, stați pe spate și ridicați picioarele drepte și puneți mingea între ele. Mâinile trebuie să fie în spatele capului. Apoi ridicați trunchiul superior astfel încât să nu se îndoaie la gât. Cu cât mai multe repetări, cu atât mai bine.

Începeți să practicați. noroc

1 thought on “Exerciții pentru stomac

  1. I’ve read a few just right stuff here. Certainly price bookmarking for revisiting. I wonder how a lot effort you put to create this kind of fantastic informative website.|

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *